Jihad I’lamy SPAQ

6 07 2008

Sejumlah 12 tenaga aktivis Islam yang bersama Skuad Penyelamat Aqidah telah berjaya menyebar hampir 400 risalah bulanan SPAQ bertajuk AURA.ISLAM serta risalah As Siddiq daripada ABABIL ( Angkatan Bertindak Benteras Isla Liberal ) dis ekitar KOMTAR dan Jeti Pulau Pinang.

Walaupun hanya dibekalkan 240 sahaja risalah, para aktivis telah menggandakan sendiri risalah berkenaan untuk menyebar luaskan lagi suara Islam dicelahan bangunan pesat Pulau Pinang.

Tahukah mereka mereka sedang berjihad? Mereka sedang dan telah melakukan JIHAD I’LAMIY iaitu berjihad mewar-warkan dan menghebahkan suara Islam kepada masyarakat. Kami masih memerlukan sumbangan idea, artikel dan tulisan berguna, wang ringgit dan bantuan tenaga aktivis ntuk melaksanakan jihad I’lamiy ini. Sila hubungi kami untuk memberi sumbangan tenaga anda.

SPAQ juga masih istiqamah meletak dan menyebar risalah di sekitar masjid Pulau Pinang yang tertentu serta menjadikan peserta kelas dan bengkel SPAQ sebagai agen sebar risalah yang effisien. Moga Allah merahmati para aktivis yang terlibat.

Skuad Penyelamat Aqidah (SPAQ)

Advertisements

Tindakan

Informasi

Tinggalkan Jawapan

Masukkan butiran anda dibawah atau klik ikon untuk log masuk akaun:

WordPress.com Logo

Anda sedang menulis komen melalui akaun WordPress.com anda. Log Out /  Tukar )

Google+ photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Google+ anda. Log Out /  Tukar )

Twitter picture

Anda sedang menulis komen melalui akaun Twitter anda. Log Out /  Tukar )

Facebook photo

Anda sedang menulis komen melalui akaun Facebook anda. Log Out /  Tukar )

w

Connecting to %s
%d bloggers like this: